13
12.

Z uporabo SIEMENS PLM Software tehnologije, Teamcenter in Tehnomatix, je HHI (Hyundai Heavy Equipment) implementiral prvo PLM infrastrukturo specializirano za ladjedelništvo. S tem je močno izboljšal deljenje informacij in efektivnost.

Hyundai Heavy Industries

Je največja ladjedelnica na svetu katera je izdelala prvo digitalno ladjedelnico za izboljšanje produktivnosti v Koreji.

Hyundai Heavy industries divizija za ladjedelništvo, ki se nahaja v Južni Koreji je največja ladjedelnica na svetu. Ima deset velikih dokov in devet ”Goliath” dvigal. Ima tudi zmožnost prilagoditve ladij za različne namene, hkrati pa tudi nadaljuje z razvojem ladjedelniških tehnologij z njihovo razširjeno razvojno ekipo.

Digitalna ladjedelnica

Technomatix-ova zmožnost proizvodnih simulacij v povezavi z Teamcentrom je omogočila izdelavo popolne digitalne ladjedelnice katera je izboljšala dizajn in delovno efektivnost. Spremembe v razvoju in urniki so automatsko upravljani preko sistema, kateri tudi pošilja delo pomembnim oddelkom in odpravlja pomankljivosti katere so v preteklosti pomenile dodatno delo. HHI je s to tehnologijo tudi izboljšal kakovost njihovega dizajna skozi ponovno uporabo obstoječih informacij.

Več o tem pa si lahko preberete na spodnji povezavi:

Digitalna ladjedelnica

digitalna ladjedelnica