20
03.

KLJUČNE REŠITVE ZA INDUSTRIJO 4.0

 

Spoštovani,vabimo Vas da se nam pridružite na Siemens PLM konferenci, ki jo za podjetja iz Slovenije in Hrvaške skupaj z vodilno programsko hišo Siemens Industry Software organiziramo na Gradu Mokrice dne 19. aprila 2018.  Največji del predavanj bo v angleškem jeziku, po eno predavanje pa bo v slovenščini in hrvaščini.  
Udeležba je brezplačna. Program konference/agendo najdete TUKAJ. Prosimo za pravočasne prijave v ITS d.o.o., najpozneje do petka,  13. aprila 2018.
 
Podjetje Siemens zadnjih 10 let izjemno veliko vlaga v povezovanje virtualnega in realnega sveta, rezultat pa je izjemen nabor povezanih rešitev, s katerimi podjetje Siemens že danes v veliki meri omogoča digitalizacijo razvoja in proizvodnje. Tokrat smo se v naši regiji prvič odločili na enem mestu predstaviti vse glavne aplikacije na katerih sloni strategija digitalne tovarne podjetja Siemens.  Rešitve, ki jih bodo predstavili predavatelji iz Anglije, Avstrije, Italije, Slovaške ter Slovenije in Hrvaške, so namenjene prav vsem podjetjem z diskretno proizvodnjo izdelkov, ne glede na to katere CAD programe uporabljajo pri njihovem razvoju.

 

Za več informacij kliknite TUKAJ.

 

Prijavite se TUKAJ.

 

Prijavite se lahko tudi preko telefona 01/2347-624 ali elektronske pošte info@its-plm.si.

0 Ni komentarja