Želite več informacij

boxed
without
https://its-plm.si/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://its-plm.si/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM in PLM programske rešitve
+386 1 2347-620
Ruska 1, 1000 Ljubljana

CAM funkcionalnosti

header_nx

Preberite vse o CAM funkcionalnostih

Programska rešitev NX CAM nudi najširši možen izbor orodij za NC programiranje. Razvita so, da zadovoljijo vsakodnevne praktične potrebe proizvodnih podjetij iz celega sveta. Metode, ki vključujejo NX CAM, so znane po svoji veliki fleksibilnosti in zmožnosti programiranja najzahtevnejših procesov obdelave.
 • Hitreje do cilja

  Dobavni roki so danes že pravi izziv. Z NX CAM boste dobili orodje s katerim boste skrajšali čas izdelave, imeli nižje stroške in hkrati večjo kakovost izdelka.

 • Maksimalna produktivnost

  Z avtomatizacijo procesov, najnovejšimi tehnologijami izračuna poti orodja in unikatnimi rešitvami, NX združuje konstruiranje orodij in proizvodni proces. Omogoča doseganje največje produktivnosti proizvodnih orodij za tehnične polimere in orodij za prebijanje-upogibanje. Obsežne funkcionalne rešitve za proizvodnjo strojnih komponent vključujejo grobo obdelavo po Z -osi, srednje fino in fino obdelavo, ločeno z vertikalnimi in horizontalnimi osmi, obdelavo ostankov materiala in profiliranje. Avtomatizacija obdelave po blokih in uporaba dobre proizvodne prakse lahko v veliki meri olajša delo programerja. Z NX CAM-om lahko podjetja posodobijo postopke in procese NC programiranja, zmanjšajo količino odpadkov in znatno povečajo produktivnost virov –tako ljudi, kot tudi strojev.

 • Popolna integracija procesov

  NX CAM je popolnoma integriran s programskim orodjem NX za razvoj izdelkov. NC programerjem so na voljo vse potrebne rešitve za modeliranje komponent in sklopov, kot tudi za izdelavo tehnične dokumentacije. Asociativnost procesa od konstrukcije do proizvodnje pomeni, da se sprememba geometrije v razvoju izdelka avtomatsko prenese v predhodno sprogramirane NC operacije. S takšnim celovitim razvojnim orodjem, programerji in tehnologi, če je potrebno, lahko uporabijo modele, konstruirajo držala ali zmodelirajo celotno okolje, skupaj s strojem, za popolno 3-D simulacijo in verifikacijo procesa obdelave.

 • Avtomatizacija povečuje produktivnost

  Z napredno avtomatizacijo NX CAM zmanjšuje čas programiranja in ne zahteva veliko programerskih izkušenj. Pri programiranju določene geometrije NX avtomatsko izbere optimalne postopke obdelave. Procesne predloge in čarovniki nudijo izbor priporočenih in dokazanih metod NC obdelav. Rezultati so prihranek časa in visoka kakovost končnih izdelkov.

 • Simulacija ponuja kakovost brez nepotrebnih testiranj

  Natančna simulacija je ključna za optimizacijo kompleksnih premikov posamičnih komponent obdelovalnega stroja. NX zagotavlja popolno simulacijo gibanja orodja in delov obdelovalnega stroja. Simulacija temelji na bazi postprocesiranih podatkov in se v celoti odvija v NX programskem okolju. Z uporabo NX CAM lahko v celoti izkoristite prednosti integrirane simulacije in lahko ste prepričani, da se pravilni NC programi prenesejo v proizvodnjo, kjer se proizvedejo kakovostni izdelki brez predhodnih testov na obdelovalnem stroju. Preverjanje odstranjevanja materiala in gibanje celotnega stroja je na voljo v NX okolju, če je to potrebno. Ne potrebujete nobenega posebnega sistema in prevajalnika podatkov. NX je najbolj vsestranski večosni sistem za CNC programiranje, ki je dostopen na tržišču. Preverjeni algoritmi se izboljšujejo z dolgoletnim sodelovanjem v razvoju v letalski in podobni industriji. Na osnovi tega, NX uporabnikom zagotavlja zanesljive in odlične obdelovalne zmogljivosti. Omogoča niz operacij, ki podpirajo natančno in prilagodljivo upravljanje poti orodja tudi pri zelo kompleksnih oblikah. Kolizija se preverja na orodju, držalu in vpenjalu, kakor tudi na sestavnih komponentah obdelovalnega centra.

 • Vrhunska tehnologija zagotavlja visoko učinkovitost

  Z algoritmi visoke zmogljivosti NX CAM uporablja inovacije pri obdelovalnih strojih za izboljšanje učinkovitosti proizvodnega procesa. Enostavno se tudi programirajo več funkcionalni obdelovalni centri. Kjer je to potrebno, so v NX vgrajeni postopki za obdelavo z veliko hitrostjo, tako je maksimalno povečan učinek odstranitve materiala, medtem ko se istočasno zagotavlja visoka kakovost obdelovalne površine.

Kontakt


 • Naslov: Ruska 1, 1000 Ljubljana
 • Email: info@its-plm.si
 • Telefon: +386 1 2347 620
 • Telefax: +386 1 2347 625

Pošljite PovpraševanjeŽELIM VEČ INFORMACIJ

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

___________________________________________

NX CAM – 30 dnevna brezplačna različica


NX CAM profesionalni CAM program podjetja Siemens Industry Software je od nedavno dostopen tudi z možnostjo 30 dnevne trial licence. Kliknite na zgornjo sliko ali TUKAJ in preverite.
___________________________________

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off