Želite več informacij

boxed
without
https://its-plm.si/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://its-plm.si/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM in PLM programske rešitve
+386 1 2347-620
Ruska 1, 1000 Ljubljana

NX CAD CAM CAE

header_nx

NX – integrirane CAD CAM CAE programske rešitve

NX predstavlja najnovejšo generacijo integriranih programskih rešitev za razvoj, inženiring in proizvodnjo, z najširšim izborom modulov, ki v skupnem okolju na optimalen način omogočajo opravljanje določenih nalog. Sedaj lahko podjetje še hitreje in še ceneje plasira na tržišče produkte najzahtevnejše kakovosti in kompleksnosti..

Tisto kar NX razlikuje od mnogih rešitev na tržišču je dejstvo, da je NX High-end rešitev in je kot takšna primerna za razvoj najkompleksnejših izdelkov.

O navedenem govori tudi to, da NX v avtomobilski industriji prevzema povsem vodilno vlogo, kajti za razvoj, proizvodnjo in inženiring NX že uporabljajo podjetja kot so Fiat, Nissan, Chrysler, Daimler (Mercedes), GM, Mazda in Suzuki..

preuzmite_pdf

 • CAD

  CAD modeliranje najzahtevnejših free-form oblik, delo z zelo velikimi sklopi, ustvarjanje lastnih oblikovnih značilk, modeliranje zahtevnih komponent iz pločevine, projektiranje cevovodov in žičnih napeljav, izdelava tehnične dokumentacije in še mnogo več…

  vise_informacija

 • CAE

  Multi-disciplinarna simulacija za strukture, za oceno trdnosti in termičnih obremenitev, za izračun gibanj ter vibracij in napetosti zaradi gibanj – vse popolno integrirano v NX okolju.

  vise_informacija

 • CAM

  CAM kot najpopolnejša rešitev nudi največjo kontrolo pri izbiri orodja in načinih obdelave ter zagotavlja visoko kakovost površine. Metode kot so 2.5, 3 in 5 osne NC obdelave, ki so prilagojene potrebam hitre obdelave (HSM), za žično elektroerozijo, struženje, itd. lahko samostojno uporabljajo tudi tisti, ki uporabljajo druge CAD rešitve.

  vise_informacija

 • NX Moldwizard

  Avtomatizacija konstruiranja orodij za produkte iz polimerov (NX Moldwizard) in progresivnih orodij za preoblikovanje pločevine (NX Progressive Die Wizard), povezana z metodami CAD konstruiranja. Pomembno skrajša čas razvoja in izdelave orodij in s tem tudi izdelka.

 •  

Kontakt


 • Naslov: Ruska 1, 1000 Ljubljana
 • Email: info@its-plm.si
 • Telefon: +386 1 2347 620
 • Telefax: +386 1 2347 625

Pošljite PovpraševanjeŽELIM VEČ INFORMACIJ

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off