28
03.

Electrode_design_1 Electrode_design_2 Electrode_design_3

V zadnjem času iz vse več orodjarn, ki uporabljajo različne CAD sisteme, povprašujejo po NX Electrode Design, kot učinkoviti rešitvi za konstruiranje elektrod. Zato smo se odločili, da dne

7. april 2016, od 9 do 13 ure, v ITS d.o.o., Ljubljana, Rožna dolina, Cesta II/7

pripravimo o NX Electrode Design strokovni seminar z delavnico. Udeležba je brezplačna.

Ne glede na CAD sistem, ki ga sicer uporabljate za konstruiranje izdelkov, lahko zelo uspešno uporabite NX Electrode Design, kot vmesni člen med konstrukcijo izdelkov in EDM postopkom. Tudi če bo prišlo do določene naknadne spremembe geometrije izdelka, bo funkcija »Replace geometry« v NX Electrode Design omogočila asociativno spremembo na modelu elektrode. Hkrati so vam v NX Electrode Design na voljo namenske funkcije za konstruiranje elektrod, ki med mnogimi potrebnimi opravili zagotavljajo tudi:

  • – bistveno skrajšanje časa konstruiranja elektrod
  • – bistveno zmanjšanje števila napak pri konstruiranju elektrod
  • – vnaprejšnje preverjanje in preprečevanje kolizij v EDM postopku
  • – avtomatsko kreiranje risb/dokumentacije za elektrode

 

Seveda je prihranek časa različen od primera do primera, vendar je nekajkratno skrajšanje časa (v primerjavi z uporabo običajnih CAD metod) potrebnega za modeliranje elektrod in izdelavo dokumentacije, preverjeno realno pričakovanje.

NX Electrode Design

Vsi, ki želite bolje spoznati NX Electrode Design in uporabo tudi preizkusiti, se lahko prijavite tako, da izpolnite spodnji obrazec, ali pošljete prijave za Seminar z delavnico na e-mail info@its-plm.si. Dodatne informacije na telefon 01/2347-624.

Prijava

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.