Želite več informacij

boxed
without
https://its-plm.si/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://its-plm.si/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM in PLM programske rešitve
+386 1 2347-620
Ruska 1, 1000 Ljubljana

SimWise 4D

header_SimWise

SimWise 4D – Analize gibanja, trdnostne analize in optimizacija

SimWise 4D je inženirsko orodje, namenjeno za analiziranje delovanja mehanizmov, ki ga razvija podjetje Design Simulation Technologies, Inc.. Poleg kinematične in dinamične analize se lahko preverja kolizije med komponentami v fazi gibanja mehanizma in s tem samo ustreznost konstrukcije. Program vključuje tudi FEA aplikacijo in tako poleg dinamične analize omogoča tudi trdnostno kontrolo celotnega mehanizma ali pa samo določenih komponent v mehanizmu.
Z uporabo programa SimWise 4D se zmanjša potreba po dragih prototipih, zmanjšajo se stroški razvoja in skrajša čas razvoja. Izboljšana kvaliteta mehanizma vodi tudi v manjše število okvar in reklamacij.

SimWise 4D pistonfea

SimWise 4D je CAD neodvisen. Odpre lahko tako izvorne datoteke programov NX in Solid Edge ter številnih drugih kot tudi standardne nevtralne formate, kot sta step in iges.

SimWise 4D je združitev dveh, prav tako samostojnih modulov, SimWise Motion in SimWise FEA.

SimWise modules

Simwise Motion modul omogoča kinematične in dinamične analize mehanizma. Poleg animacije mehanizma dobi inženir tudi točne podatke o pomikih, hitrostih, pospeških in silah, ki nastopajo v analiziranem mehanizmu.
SimWise FEA je modul za analizo z metodami končnih elementov in lahko izvede analize napetosti, uklonov in prenosa topolote, ter izračun lastnih frekvenc.

SimWise 4D se lahko nadgradi z modulom Durability. Utrujanje materiala je eden najpogostejših vzrokov za lom konstrukcije. Zato je lahko predvidevanje življenjske dobe mehanizma ključnega pomena.

SimWise 4D durability

Več o SimWise 4D lahko preberete TUKAJ.

Kontakt


  • Naslov: Ruska 1, 1000 Ljubljana
  • Email: info@its-plm.si
  • Telefon: +386 1 2347 620
  • Telefax: +386 1 2347 625

Pošljite PovpraševanjeŽELIM VEČ INFORMACIJ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off