Želite več informacij

boxed
without
https://its-plm.si/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://its-plm.si/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM in PLM programske rešitve
+386 1 2347-620
Ruska 1, 1000 Ljubljana

Solid Edge

header_solid-edge

Solid Edge CAD – 3D programska rešitev

Solid Edge je 3D CAD programska rešitev podjetja Siemens Industry Software, ki uporablja Sinhrono Tehnologijo za hitrejše konstruiranje, hitrejše spremembe in lažjo ponovno uporabo prejšnjih projektov z namenom čim boljšega in hitrejšega konstruiranja. Z vrhunskim modeliranjem, skiciranjem, transparentnim upravljanjem s podatki in vgrajeno analizo končnih elementov (FEM), Solid Edge obvladuje danes vse hitreje-rastoče kompleksnosti v procesu razvoja izdelka.

Kot tak je Solid Edge 3D CAD programska rešitev, ki pomaga podjetjem bistveno zmanjšati stroške razvoja izdelka..

Z vrhunsko zmogljivostjo modeliranja im delovnih procesov, z osredotočenostjo na potrebe posamezne industrije in z popolno integriranim upravljanjem dizajna, Solid Edge vodi projekte za eksaktne oblikovalske rešitve. Solid Edge orodja za modeliranje in sestavljanje omogočajo inženirskim ekipam, da enostavno razvijejo celotno paleto izdelkov, od posameznih delov do sestavov, ki vsebujejo preko tisoč komponent. Ukazi po meri in strukturiran potek dela lahko pospešijo dizajn skupnih značilnosti v posameznih industrijah. S tem zagotovite pravilno sestavljanje in funkcijo izdelanih delov. S Solid Edge-om se vaši izdelki popolno sestavijo prvič oz. vsakič.

Preizkusite Solid Edge BREZPLAČNO v 45 dneh

Preizkusite 45-dnevno Solid Edge BREZPLAČNO različico TUKAJ in se prepričajte zakaj se Sinhrona tehnologija razlikuje od podobnih konstrukterskih rešitev na trgu. Ko enkrat začnete uporabljati prednosti Sinhrone tehnologije, ne boste nikoli večželeli delati na stari način.

Z brezplačno namestitvijo, boste pridobili dostop do popolne verzije programa Solid Edge, s kompletnimi orodji kot so modeliranje delov, konstruiranje sklopov, izdelava tehnične dokumentacije, modeliranje pločevine, simulacije in ostale dodatne aplikacije. Pri izdelavi modela, spremembah, glede velikosti modela ni v brezplačni različici nobenih omejitev.

Kontakt


  • Naslov: Ruska 1, 1000 Ljubljana
  • Email: info@its-plm.si
  • Telefon: +386 1 2347 620
  • Telefax: +386 1 2347 625

Pošljite PovpraševanjeŽELIM VEČ INFORMACIJ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Solid Edge 2021

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off