25
02.

Spoštovani Uporabnik,

zaradi novosti v zadnjih verzijah programskih rešitev Siemens Industry Software, smo se po treh letih zopet določili za organizacijo našega srečanja, saj verjamemo, da bo pogovor o novostih in trendih razvoja za obe strani koristen.  Pa tudi o tem, kaj bi z naše strani še lahko postorili, da bi vam delo olajšali, kjer je mogoče.

Za naše srečanje, ki bo 19. marca, s pričetkom ob 9 uri,  smo tokrat izbrali hotel Park na Bledu. Seveda želimo, da se srečamo v čim večjem številu, ter da bo naše druženje hkrati prijetno in tudi strokovno koristno.

V času od našega zadnjega srečanja so se dogajale različne spremembe.  Z veseljem lahko ugotovimo, da smo v ITS (skupaj z ITCR iz Zagreba) razširili in okrepili strokovno skupino za pomoč uporabnikom. Verjamemo, da smo na področjih CAD, CAM in PLM v tem smislu pomembno napredovali. Zelo uspešno pa pri pomoči našim uporabnikom občasno sodelujemo z ostalimi partnerji v CEE regiji, kot tudi s Fakulteto za strojništvo v Ljubljani (Plant Simulation) in Fakulteto za organizacijske vede v Kranju (Jack/Ergonomske analize). Vsekakor se z večjim številom naših uporabnikov izboljšujejo možnosti za nudenje celovitejše tehnične pomoči, lokalno in v slovenskem jeziku.  To nam je v ITS vedno bila glavna skrb. V tem smislu se bomo v ITS trudili tudi v prihodnje in verjamemo v naše dobro sodelovanje.

Agendo si prenesite s klikom na spodnjo povezavo:

Svojo prijavo potrdite s spodnjim obrazcem:

Prijava

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.