Želite več informacij

boxed
without
https://its-plm.si/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://its-plm.si/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM in PLM programske rešitve
+386 1 2347-620
Ruska 1, 1000 Ljubljana

Teamcenter VDA

header_teamcenter

Optmizacija procesov v proizvodnji

Zagotovo je optimizacija procesov v razvoju in proizvodnji ključ uspešnega poslovanja. V več kot 20 letih poslovanja v podjetju ITS d.o.o. ob naši primarni dejavnosti – distribuciji CAD, CAM, CAE in PLM programskih rešitev, opažamo, kako se mnoga slovenska podjetja soočajo prav s problemi optimizacije procesov pri razvoju in v proizvodnji.

Z uporabo Siemens-ove certificirane VDA (Value Discovery Analysis) metode in na osnovi dolgoletnih izkušenj, lahko podjetje ITS d.o.o. ponudi podrobno analizo upravljanja podatkov in procesov razvoja izdelkov vsem, ki so za to zainteresirani. VDA analizo opravimo na podlagi skrbno načrtovanih kratkih pogovorov s ključnimi nosilci dejavnosti, kot tudi izvajalci posameznih ključnih nalog, iz vseh oddelkov podjetja, ki so najtesneje povezani s procesi nastajanja in kontrole novih izdelkov. Cilj analize je poiskati možnosti, kjer ima ustrezni PLM sistem možnost bistveno izboljšati učinkovitost procesa, ali posamezne operacije.

Podjetje v katerem opravimo navedeno analizo prejme poročilo s podrobnimi rezultati analize. Vsekakor se pred izvedbo VDA analize sklene Sporazum o varovanju zaupnosti podatkov.

Kontakt


  • Email: info@its-plm.si
  • Telefon: +386 1 2347 620
  • Fax: +386 1 2347 625

Pošljite PovpraševanjeŽELIM VEČ INFORMACIJ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off