Želite več informacij

boxed
without
https://its-plm.si/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://its-plm.si/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM in PLM programske rešitve
+386 1 2347-620
Ruska 1, 1000 Ljubljana

Teamcenter PLM

header_teamcenter

Teamcenter® – najbolj pogosto uporabljen PLM sistem na svetu

Ustvarjanje vrhunskih izdelkov v današnjem globalnem okolju in njihovo plasiranje na tržišče, še nikoli ni bila bolj zahtevno. Kot izdelki tudi procesi, ki so potrebni, da se izdelek od ideje pretvori v realnost postajajo vse bolj zahtevni kar pomeni, da podjetja vse težje kvalitetno vodijo njihovo nastajanje.

Zaradi številnih dejavnikov (kupci, konkurenca, …) se dobavni roki in čas, ki je na voljo za razvoj, testiranje in proizvodnjo dodatno skrajšujejo. Izdelki in poslovno okolje postaja vse bolj zapleteno, s tem se je možnost napak na področju razvoja, proizvodnje in dobav drastično povečalo. Naši kupci vedno bolj zahtevajo nadaljnja znižanja stroškov pri razvoju izdelka (pritiski na ceno), obenem pa želijo dvig kakovosti izdelka.

Da bi premagali izzive je nujno potrebno kakovostno upravljanje in optimiziranje procesov v razvoju in proizvodnji.

To omogoča programska rešitev za upravljanje življenjskega cikla izdelka (PLM).

Sistem PLM (Product Lifecycle Management) zagotavlja odločevalcem prave informacije, tako lahko sprejmejo modrejše odločitve, ki vodijo v boljše inovativne izdelke in procese.

Teamcenter® rešitev je najbolj pogosto uporabljen PLM sistem na svetu, razširjen v vseh industrijah, omogoča podjetjem kakovostno upravljanje z vse bolj kompleksnimi izdelki in procesi, ki povečujejo produktivnost in učinkovitost na področju razvoja in proizvodnje.

Teamcenter povezuje vire in ljudi. Zagotavlja enoten vir znanja in v vsakem trenutku dostopne informacije o izdelkih in procesih znotraj organizacije, s čimer se zmanjšujejo stroški, potreben čas pri sprejemanju odločitev ter možnosti napak pri razvoju in proizvodnji.

Izvedite več in si naložite Teamcenter brošuro

Prednosti uporabe rešitve Teamcenter so jasne in številne.


Povečanje konkurenčnosti podjetja.

Z večjo učinkovitostjo in optimizacijo aktivnosti in procesov v podjetju se zmanjšajo stroški poslovanja v razvoju in proizvodnji.


Skupen vir znanja.

V vsakem trenutku so na voljo informacije o izdelkih in o procesih nastajanja izdelka.


Pametne odločitve.

Skupen vir informacij o poznavanju izdelka in delovnih procesih omogoča vašim razvojnikom in dobaviteljem, da sodelujejo in sprejemajo pravilne odločitve hitreje in bolj zanesljivo.


Boljši izdelki.

Z end-to-end PLM rešitvami, Teamcenter izboljša poslovanje v celotnem življenjskem ciklu izdelka, od načrtovanja in razvoja do proizvodnje in podpore.


Dokazan uspeh.

Ste v dobrih rokah najbolj uporabljenega PLM sistema na svetu. Sposobnost, da poda dokazano poslovno vrednost je razlog zakaj vedno več podjetij izbere Teamcenter.

Teamcenter kot najpogosteje uporabljena PLM rešitev na svetu, z mreženjem virov in ljudi zagotavlja edinstven vir znanja in v vsakem trenutku poda na voljo informacije o izdelkih in procesih v organizaciji, s čimer se zmanjšajo stroški, poveča čas za sprejemanje odločitev ter zmanjša možnost napak med razvojem in proizvodnjo.

Kontakt


  • Naslov: Ruska 1, 1000 Ljubljana
  • Email: info@its-plm.si
  • Telefon: +386 1 2347 620
  • Telefax: +386 1 2347 625

Pošljite PovpraševanjeŽELIM VEČ INFORMACIJ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Poglejte video

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off