+386 1 2347-620

   08. 01. 2024

   Teamcenter za aplikacijo Microsoft Teams, podprto s strani Azure OpenAI

   Teamcenter je številka 1 med programsko opremo za upravljanje življenjskega cikla izdelkov (PLM), Microsoft Teams je številka 1 med orodji za sodelovanje v ekipah, Azure OpenAI pa je številka 1 med oblakom temelječimi platformami za umetno inteligenco (AI). Siemens in Microsoft sta gonilna sila produktivnosti v industriji s svojimi sodelovalnimi rešitvami.

   Teamcenter 2312 uvaja aplikacijo Teamcenter za Microsoft Teams, podprto s strani Azure OpenAI. Za mnoge uporabnike Teamcentra, mobilna narava njihovega dela pomeni, da preživijo večino časa stran od računalnika – še posebej delavci na proizvodnem tleh ali v servisnih operacijah. Aplikacija Teamcenter za Microsoft Teams povezuje mobilne delavce z podjetjem, omogoča enostaven dostop in večje sodelovanje skozi celoten življenjski cikel izdelka.

   Z izkoriščanjem najnovejšega napredka v Azure OpenAI na področju generativne umetne inteligence in obdelave maternega jezika uporablja aplikacija Teamcenter za Microsoft Teams vmesnik, ki temelji na maternem jeziku. Delavci na terenu se lahko povežejo s Teamcenterjem kjerkoli in enostavno, v svojem maternem jeziku, zajamejo težave s produktom ali proizvodnjo ter sklenejo zanko s inženirskimi ekipami, ki lahko rešijo te težave.

   Oglejte si spletni seminar na zahtevo o aplikaciji Teamcenter za Microsoft Teams, v katerem nastopajo govorniki iz podjetij Microsoft in Siemens, in se sami prepričajte:

   • Nov način dostopa do Teamcentra
   • Enostavno zajemanje težav s pomočjo Azure OpenAI
   • Ostati na tekočem s tem, kaj se dogaja s vašim izdelkom
   • Ohranjanje poteka razvoja izdelka
   • Bolj učinkovito povezovanje ljudi, ki odkrivajo težave, s tistimi, ki jih lahko rešijo.