+386 1 2347-620

   SPOZNAJTE NAS

   IZKUŠNJE

   Delujemo že od leta 1991

   Ustvarjanje vrhunskih izdelkov je danes večji izziv kot je bil kadarkoli prej. Ko izdelki postajajo vse zahtevnejši, tudi procesi procesi, ki so potrebni, da bi se izdelek razvil iz ideje v stvarnost, postajajo vse zahtevnejši. Mi vidimo, kako vse večja kompleksnost deluje na naše uporabnike. Mi vidimo, kako so roki dobave in razpoložljiv čas za razvoj, testiranje in proizvodnjo vse krajši. Zato že dolgo let aktivno pomagamo našim uporabnikom in premagujemo navedene izzive.

    

   DOLGOLETNO PARTNERSTVO MED SIEMENS INDUSTRY SOFTWARE  IN ITS D.O.O.

   O NAS

   Podjetje ITS D.O.O

   Podjetje ITS d.o.o. je bilo ustanovljeno oktobra 1991 z namenom zagotoviti tehnično pomoč uporabnikom programa I-DEAS programske hiše SDRC na raznih računalniških sistemih, občasno tudi v drugih državah (Češka, Grčija, Avstrija). Ko se je podjetju SDRC v letu 1996 pridružilo podjetje CAMAX, vodilno na področju NC tehnologije, in v letu 1998 še Imageware, z vrhunskimi rešitvami na področju reverznega inženiringa, se je ITS d.o.o. kadrovsko okrepil, za potrebe Hrvaške pa je bil v letu 1999 odprt še urad v Zagrebu.

   V letu 2001 je multinacionalno podjetje EDS kupilo podjetje SDRC (programi I-DEAS in Metaphase) in dokupilo podjetje Unigraphics Solutions Ltd. (programi Unigraphics, Iman in Solid Edge). Takrat je novo podjetje UGS v letu zaupalo podjetju ITS d.o.o. distribucijo vseh navedenih produktov, kot tudi skrb za strokovno pomoč njihovim uporabnikom v Sloveniji in na Hrvaškem. To je zahtevalo reorganizacijo in razširitev podjetja ter ustanovitev lastnega podjetja ITCR d.o.o. v Zagrebu. S tem je doseženo potrebno strokovno jedro za distribucijo in pomoč pri uvajanju in uporabi CAD/CAE/CAM in PLM aplikacij. Po letu 2005 je prav uspešno delo na velikih PLM projektih (ARCONT, Iskra Avtoelektrika), in pozneje tudi na več manjših, v veliki meri zaznamovalo dejavnost ITS d.o.o.

   Za vse produkte, ki jih distribuiramo v podjetju ITS sami organiziramo potrebna izobraževanja, na področjih CAD/CAE/CAM in PLM (Product Lifecycle Management), v zadnjem času pa tudi za Robcad in Tecnomatix Process Simulation. Uspešno pa sodelujemo tudi z vsemi Univerzami v Sloveniji in na Hrvaškem, kot tudi s partnerji v širši CEE regiji.

   KONTAKT

   KONTAKTIRAJTE NAS

   Poslovni prostori

   Tržaška cesta 315
   1000 ljubljana

   Delovni čas

   pon-pet: 8:00 – 16:30
   sob-ned: zaprto

   Pokličite nas

   +386 1 2347-620