+386 1 2347-620

   NX

   NX

   High End rešitev

   NX predstavlja najnovejšo generacijo integriranih programskih rešitev za razvoj, inženiring in proizvodnjo, ima najširši izbor modulov, ki v skupnem okolju na optimalen način omogočajo opravljanje določenih nalog. Sedaj lahko podjetje še hitreje in še ceneje plasira na tržišče produkte najzahtevnejše kakovosti in kompleksnosti..

   Tisto kar NX razlikuje od mnogih rešitev na tržišču je dejstvo, da je NX High-end rešitev in je kot takšna primerna za razvoj najkompleksnejših izdelkov.

   O navedenem govori tudi to, da NX v avtomobilski industriji prevzema povsem vodilno vlogo, kajti za razvoj, proizvodnjo in inženiring NX že uporabljajo podjetja kot so Fiat, Nissan, Chrysler, Daimler (Mercedes), GM, Mazda in Suzuki..

   REŠITVE

   Integrirane programske rešitve

   NX CAD

   CAD modeliranje najzahtevnejših free-form oblik, delo z zelo velikimi sklopi, ustvarjanje lastnih oblikovnih značilk, modeliranje zahtevnih komponent iz pločevine, projektiranje cevovodov in žičnih napeljav, izdelava tehnične dokumentacije in še mnogo več…

   NX CAM

   CAM kot najpopolnejša rešitev nudi največjo kontrolo pri izbiri orodja in načinih obdelave ter zagotavlja visoko kakovost površine. Metode kot so 2.5, 3 in 5 osne NC obdelave, ki so prilagojene potrebam hitre obdelave (HSM), za žično elektroerozijo, struženje, itd. lahko samostojno uporabljajo tudi tisti, ki uporabljajo druge CAD rešitve.

   Simcenter NX

   Multi-disciplinarna simulacija za strukture, za oceno trdnosti in termičnih obremenitev, za izračun gibanj ter vibracij in napetosti zaradi gibanj – vse popolno integrirano v NX okolju

   NX MOLD DESIGN

   Avtomatizacija konstruiranja orodij za produkte iz polimerov (NX Moldwizard) in progresivnih orodij za preoblikovanje pločevine (NX Progressive Die Wizard), povezana z metodami CAD konstruiranja. Pomembno skrajša čas razvoja in izdelave orodij in s tem tudi izdelka.

   Besedila in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.