+386 1 2347-620

   TEAMCENTER

   TEAMCENTER

   PLM sistem

   Sistem PLM (Product Lifecycle Management) zagotavlja odločevalcem prave informacije, tako lahko sprejmejo modrejše odločitve, ki vodijo v boljše inovativne izdelke in procese.

   Teamcenter® rešitev je najbolj pogosto uporabljen PLM sistem na svetu, razširjen v vseh industrijah, omogoča podjetjem kakovostno upravljanje z vse bolj kompleksnimi izdelki in procesi, ki povečujejo produktivnost in učinkovitost na področju razvoja in proizvodnje.

   OSNOVE

   Osnovne PLM funkcionalnosti

   Solid Edge integracija

   NX integracija

   BOM Management

   Change Management

   Document Management

   Solidworks integracija

   Inventor integracija

   NAPREDNO

   Naprednejše PLM funkcionalnosti

   Vodenje proizvodnih procesov

   Povežite ljudi, sistem in stroje preko načrtovanja proizvodnje z uporabo digitalne niti za zbiranje in upravljanje proizvodnih podatkov, znanja o procesu ter nenehnega izboljševanja delovanja.

   Upravljanje z dizajnom električnih komponent

   S Teamcenter Electrical CAD lahko avtomatizirate postopke inženirskih sprememb, validacije in odobritve, da pospešite čas cikla in izboljšate kakovost izdelka. Z uporabo sistema za upravljanje ECAD za zajemanje, skupno rabo in sodelovanje pri razvoju vaših načrtov tiskanih vezij (PCB) in električnih žičnih snopov lahko natančneje potrdite njihovo pripravljenost za sprostitev v proizvodnjo.

   Vodenje simulacijskih procesov

   Učinkovito upravljajte in delite CAE in sistemske simulacije z vsemi svojimi odločevalci, da boste bolje razumeli delovanje izdelka za hitrejše in samozavestnejše zagotavljanje inovacij. Upravljanje simulacijskih podatkov je ključnega pomena za ohranjanje povezanosti vaših simulacijskih procesov s širšo digitalno nitjo, ki je potrebna za brezhibno ponovno uporabo in sledljivost podatkov.

   Vodenje vzdrževanja, servisa in remonta

   Programska oprema Teamcenter Service Lifecyle Management vam pomaga povečati prihodke od storitev in dobiček z enim samim virom znanja o storitvah, ki temelji na upravljanju zmogljivosti sredstev, za boljše načrtovanje in izvajanje storitev.

   Vodenje vzdrževanja, servisa in remonta

   Rešitve glede okoljske skladnosti in trajnosti izdelkov za nadzor in sledenje materialne sestave vaših izdelkov vse do ravni snovi. Omejite nevarne snovi v svojih izdelkih in zmanjšajte tveganje neskladnosti z regulativnimi direktivami (REACH, RoHS, Conflict Minerals itd.).

   Produktni konfigurator

   S Produktnim konfiguratorjem lahko zadovoljite povpraševanje po naprednejših in raznolikih ponudbah izdelkov, ne da bi povečali stroške. Izkoristite Teamcenter kot hrbtenico konfiguracije, da zagotovite skupno definicijo variabilnosti skozi življenjski cikel izdelka. Prevzemite nadzor nad konfiguracijami izdelkov, ne glede na to, ali dobavljate izdelke z definiranim naborom podprtih različic, bolj zapletene izdelke z eksponentnim številom možnih različic ali izdelke po naročilu, ki zahtevajo nove različice delov in dizajnov z vsakim naročilom.

   Vodenje inženirskih zahtev

   Vrednost zahtev ni v njihovem zajemanju, ampak v tem, da vodijo proces razvoja izdelka. Teamcenter dodeli zahteve različnim nadaljnjim funkcijam/zmožnostim/arhitekturam izdelkov — vse med ustvarjanjem poročil, dokumentacije in nadzornih plošč za upravljanje procesa zahtev. Zahteve lahko ustvarjate, si jih ogledujete in urejate neposredno iz znanih Microsoft Office aplikacij kot je Microsoft Word in Excel. Integrirane zahteve življenjskega cikla omogočajo “začni integriran, ostani integriran”  razvojni proces v celotnem življenjskem ciklu izdelka.

   Vodenje portfeljov, programov in projektov

   S Teamcentrom lahko razvijete kompleksne izdelke z integriranim načrtovanjem in izvedbo v enem samem sistemu. Ta celostni pristop omogoča odvisnim skupinam iz različnih oddelkov, da učinkovito sodelujejo in sporočajo ključne informacije – kar na koncu skrajša čas do trga. Zagotavlja tudi boljšo vidljivost med projekti, saj vodjem omogoča, da predvidijo težave in se jim izognejo, namesto da se odzovejo naknadno.

   Vodenje kakovosti in skladnosti

   Načrtovanje kakovosti poveča uspeh lansiranja izdelka z odkrivanjem in zmanjševanjem tveganj v zgodnji fazi projekta. Upravljanje podatkov o kakovosti zagotavlja popolno dokumentacijo kakovosti izdelka od razvoja do proizvodnje.

   Vizualizacija življenjskega cikla

   Teamcenter  digital mockup in vizualizacijske možnosti  omogočajo vsem v življenjskem ciklu izdelka dostop in sodelovanje z 2D in 3D podatki, tako da lahko sprejemate premišljene odločitve o izdelkih. Teamcenter ustvarja virtualne prototipe iz več formatov mehanskega računalniško podprtega načrtovanja (MCAD), ki jih lahko uporabite namesto gradnje dragih fizičnih prototipov za izvajanje bolj specializiranih študij, kot sta ergonomija in načrtovanje poti. Pregledi oblikovanja virtualne resničnosti (VR) vam omogočajo, da se potopite v virtualni svet digitalnega dvojčka izdelka.

   Besedila, filmi in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.