+386 1 2347-620

   TECNOMATIX

   TECNOMATIX

   Ko se proizvodnja sreča s prihodnostjo

   Tecnomatix je obsežen portfelj digitalnih proizvodnih rešitev, ki vam pomagajo digitalizirati proizvodnjo in proces spreminjanja vaših inovativnih idej v transformativne izdelke. S programsko opremo Tecnomatix dosežete sinhronizacijo med razvojnim inženiringom , proizvodnim inženiringom, proizvodnjo in storitvami, da povečate svojo učinkovitost.

   PORTFOLIO

   Tecnomatix programski portfolio

   Dostopajte do 3D modelov vaših proizvodnih obratov v oblaku, predstavljenih v njihovem geografskem kontekstu.
   Programska oprema: Intosite
   Optimizirajte svoje sisteme za avtomatizacijo in odpravite napake pri programiranju PLC-jev v virtualnem okolju pred namestitvijo in proizvodnjo.
   Programska oprema: Proces Simulate, Plant Simulation
   Izboljšajte ergonomijo svojih modelov ter varnost, učinkovitost in udobje svojega delovnega okolja z uporabo virtualnih ljudi Jack in Jill.
   Programska oprema: Process simulate Human, NX Human
   Programirajte in simulirajte robote za izvajanje natančnih, zapletenih operacij sestavljanja za razširitev prilagodljive avtomatizacije in izboljšanje produktivnosti v delavnici.
   Programska oprema: Process Simulate Robotics, Press Line Simulation
   Obravnavajte dimenzionalne variacije montažnih operacij med načrtovanjem in prevzemite nadzor nad kakovostjo gradnje med proizvodnjo.
   Programska oprema: Variation Analysis (VSA), Dimensional Planning and Validation (DPV)
   Integrirajte elektronska delovna navodila z načrtovanjem in izvedbo proizvodnje za najbolj posodobljene informacije med proizvodnjo.
   Programska oprema: Teamcenter Manufacturing Electronic Work Instructions (EWI), AssistAR
   Upravljajte tehnične in proizvodne račune materiala in procesne liste v enem samem okolju ter zagotovite boljše proizvodne načrte.
   Programska oprema: Teamcenter Manufacturing Process Planner, Easy Plan
   Uporabite simulacijo sestavljanja za virtualno preverjanje vseh korakov delovanja procesa in njihovih podrobnosti, opredeljenih v vaših načrtih proizvodnega procesa.
   Programska oprema: Teamcenter Manufacturing Process Planner, Process Simulate
   Simulirajte svoj proizvodni sistem, da povečate svojo natančnost in učinkovitost proizvodnje ter hkrati izboljšate pretok in zmogljivost.
   Programska oprema: Plant Simulation, FactoryFLOW
   Oblikujte in konfigurirajte 3D-postavitve tovarne za učinkovito delovanje tovarne z uporabo integriranega okolja za načrtovanje linij.
   Programska oprema: NX Line Designer, FactoryCAD

   Besedila in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.