+386 1 2347-620

   SOLID EDGE

   SOLID EDGE

   Racionalna in zelo zmogljiva CAD rešitev

   Solid Edge je portfelj cenovno dostopnih programskih orodij, enostavnih za uporabo, ki obravnavajo vse vidike procesa razvoja izdelka – 3D načrtovanje, simulacijo, proizvodnjo, upravljanje podatkov in drugo. Solid Edge združuje hitrost in preprostost neposrednega modeliranja s prilagodljivostjo in nadzorom parametričnega oblikovanja – kar omogoča sinhrona tehnologija.

   PORTFOLIO

   Solid Edge produktni portfolio

   Solid Edge je portfelj cenovno dostopnih programskih orodij, enostavnih za uporabo, ki obravnavajo vse vidike procesa razvoja izdelka kot so 3D načrtovanje, simulacije, proizvodnja, upravljanje podatkov in še marsikaj. Solid Edge združuje hitrost in preprostost neposrednega modeliranja s prilagodljivostjo in nadzorom parametričnega oblikovanja – kar omogoča sinhrona tehnologija.

   Ne glede na to, ali morate programsko opremo 2D uporabljati v celotnem podjetju ali za določen proces 2D načrtovanja, Solid Edge 2D Drafting ponuja programsko opremo za 2D risanje, preverjeno v proizvodnji – popolnoma brezplačno. Z znanim uporabniškim vmesnikom, orodji, ki so enostavna za uporabo in so v skladu z najbolj priljubljenimi standardnimi zmogljivostmi za risanje, da poenostavijo vašo izkušnjo, ima Solid Edge 2D Drafting vse, kar potrebujete za hitro in preprosto ustvarjanje 2D dokumentacije.

   Solid Edge uporablja sinhrono tehnologijo, ki vam pomaga pospešiti načrtovanje izdelka, hitrejše revidiranje in izboljšati ponovno uporabo podatkov. S hitrejšim 2D risanjem, najboljšim dizajnom pločevine, prilagodljivim modeliranjem delov in sklopov, vgrajenim fotorealističnim renderiranjem in neprekosljivo mobilnostjo vam Solid Edge omogoča oblikovanje s hitrostjo ustvarjalne misli.

   Solid Edge vam pomaga premagati izzive elektromehanskega načrtovanja z namensko rešitvijo za električno načrtovanje – kar omogoča resnično sodelovanje pri oblikovanju na električnih in mehanskih področjih. Naši izdelki za električno načrtovanje, ki temeljijo na vodilni tehnologiji v industriji, so zaupanja vredni in preizkušeni po vsem svetu.

   Prepoznavanje in reševanje težav z zasnovo pred proizvodnjo ima za posledico znatno zmanjšanje stroškov in časa do dobave z zmanjšanjem potrebe po fizičnih prototipih. Portfelj Solid Edge ponuja zmogljiva orodja za digitalno optimizacijo in potrjevanje modelov.

   Teamcenter® vam omogoča zajemanje, upravljanje in skupno rabo vaših Solid Edge podatkov ter dodajanje vaših 3D modelov in 2D risb v en sam vir podatkov o izdelku, do katerega lahko dostopajo razvojne in proizvodne ekipe. Teamcenter dobavlja celotno paleto PLM za optimizacijo vašega procesa od načrtovanja do proizvodnje.

   Rešitve Solid Edge za računalniško podprto proizvodnjo (CAM) pomagajo proizvajalcem izdelati izdelke svetovnega razreda z uporabo širokega nabora proizvodnih procesov, vključno s CNC obdelavo, gnezdenjem, rezanjem, upogibanjem, oblikovanjem, varjenjem, sestavljanjem in aditivno proizvodnjo.

   3D tiskanje je delno znanost in delno umetnost. Učinkovito oblikovanje za 3D-tiskanje je kombinacija razumevanja procesa tiskanja in prilagajanja temu ter razumevanja ciljev za vaš predmet in oblikovanja z upoštevanjem teh ciljev. Ne glede na to, ali ustvarjate začetni prototip ali končni izdelek, Solid Edge podpira vaše potrebe.

   Sposobnost jasnega sporočanja pravilnih proizvodnih, namestitvenih in vzdrževalnih postopkov za vaše modele je bistvenega pomena za učinkovitost vaših izdelkov in uspeh vašega podjetja. Z uporabo rešitev za tehnične publikacije Solid Edge lahko vaši oblikovalci hitro ustvarijo številne vrste tehničnih dokumentov – od preprostih ilustracij za priročnike za končne uporabnike do interaktivnih 3D tehničnih dokumentov za proizvodnjo in servis. Zmanjšate lahko potrebo po specializiranih tehničnih avtorjih ali zunanjih storitvah in sami izdelate dokumente vrhunske kakovosti.

   Solid Edge zagotavlja zmogljivosti v oblaku, ki jih potrebujete. Z zagotavljanjem preprostega dostopa do profesionalnega 3D CAD orodja v vseh napravah, takojšnjo konfiguracijo vašega CAD okolja po vaših željah in možnostjo hitrega deljenja podatkov s sodelavci, dobavitelji in strankami. S Solid Edge-em, ki je pripravljen za oblak, je potreba po IT podpori omejena, kar jim omogoča delo na projektih za povečanje produktivnosti namesto vsakodnevnega vzdrževanja sistema.

   Besedila in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.