+386 1 2347-620

   NX

   NX CAD

   Fleksibilna rešitev

   Najzmogljivejša, prilagodljiva in inovativna rešitev za razvoj izdelkov v panogi, NX for Design ima funkcije, zmogljivost in zmožnosti, ki vam pomagajo dati izdelek na trg hitreje kot kdaj koli prej.

   NX for Design vam omogoča, da dostavite izdelke “prav na trg, prvič” z uporabo več virtualnih modelov izdelkov in manj, dražjih, fizičnih prototipov. To vodi do tržnih pridobitev, nižjih stroškov razvoja in izboljšane kakovosti izdelkov

   FUNKCIONALNOSTI

   NX CAD funkcionalnosti

   Naši izdelki zagotavljajo vizualno analitiko izdelkov in orodja za preverjanje, ki vam omogočajo hitro sintetiziranje informacij, preverjanje skladnosti dizajnov z zahtevami in sprejemanje premišljenih odločitev.
   Omogoča celovit inženiring proizvodnih sistemov od mehanskega koncepta do popolne kode PLC. Odkrijte povsem novo raven sodelovanja z naborom orodij, ki omogoča celoten delovni tok načrtovanja strojev in obratov ter zagotavlja najvišjo raven kakovosti načrtovanja v najkrajšem možnem času. Automation Designer ponuja edinstven nabor inženirskih orodij, zasnovan od samega začetka, da inženirjem krmilnikov omogoči dokončanje dela z najvišjo možno učinkovitostjo, kakovostjo in hitrostjo.
   Nobena skrivnost ni, da so današnji izdelki vse bolj zapleteni, pri čemer so mnogi, če ne večina, odvisni od integrirane elektronike. Ključnega pomena je, da oblikovalci obeh sistemov sodelujejo v celotnem razvojnem procesu, da preprečijo konflikte in zagotovijo usklajenost med posameznimi sistemi pred dokončanjem načrtovanja.
   Naši izdelki vključujejo zmogljive in produktivne zmogljivosti za 2D načrtovanje, postavitev, risanje, opombe in dokumentacijo, ki so idealne za 2D, hibridna 2D/3D in 3D okolja oblikovanja. Hitro in preprosto ustvarite inženirske risbe iz 3D modelov z uporabo zelo učinkovitih orodij za risanje. Programska oprema za risanje samodejno ustvari poglede iz 3D modelov delov in sestavov ter vam pomaga poravnati in povečati poglede ter razporediti liste.
   Izrazit dizajn in slog dajeta podjetjem konkurenčno prednost. Produkt zagotavlja prilagodljivo, robustno računalniško podprto industrijsko načrtovanje in programsko opremo za oblikovanje, ki pospeši vaš inženiring izdelkov z zagotavljanjem hitrih konceptov, ki jih je mogoče neposredno uporabiti pri modeliranju.
   NX rešitve za razvoj digitalnih izdelkov vključujejo integrirano zbirko orodij, ki olajšajo celoten proces načrtovanja za speljane sisteme, vključno z žičnimi snopi, kabli, cevmi, cevmi, vodi in kanali.
   Celovita zasnova proizvodnih sistemov zahteva zasnovo njihovih električnih sistemov. Produkt omogoča popolno električno zasnovo strojev in proizvodnih linij v integriranem okolju NX za najučinkovitejšo celotno zasnovo sistema.
   Naši izdelki zagotavljajo celovite rešitve za ponovno uporabo znanja, ki vašemu podjetju omogočajo pospešitev oblikovanja izdelkov in zmanjšanje stroškov. Rešitve povečujejo vrednost vašega znanja o izdelkih, tako da vam ga vedno znova pomagajo izkoristiti.
   Produkti omogočajo multidisciplinarni pristop k oblikovanju strojev, ki podira ovire med električnimi, strojnimi in avtomatizacijskimi inženirji.
   Model Based Definition omogoča izdelavo popolne digitalne definicije izdelka znotraj 3D modela in tako nadomesti tradicionalno risbo.
   Zagotovite večjo inovativnost in višjo kakovost z nižjimi stroški. Programska oprema za načrtovanje izdelkov NX podjetja Siemens Digital Industries Software zagotavlja moč, učinkovitost in prihranke pri stroških, ki presegajo proces načrtovanja v vse faze razvoja izdelka.
   Siemens PLM Software ponuja rešitve za potek dela, izdelane za posebne potrebe posameznih industrij. Rešitve NX, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah pri razumevanju ključnih industrijskih zahtev, pomagajo podjetjem hitro spoznati vrednost svojih izdelkov in procesov.

   Besedila in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.