+386 1 2347-620

   SIMCENTER

   SIMCENTER

   Inženirska inovativnost

   Simcenter je prilagodljiv, odprt in razširljiv portfelj najboljših aplikacij za prediktivno simulacijo in testiranje, ki vas podpirajo na vsakem koraku vaše digitalne poti. . Z vpogledom v dejansko delovanje vašega izdelka ali procesa vam Simcenter omogoča pospešitev inovacij v celotnem življenjskem ciklu. 

   PORTFOLIO

   Simcenter produktni portfolio

   Izboljšajte postopke testiranja ter povečajte produktivnost in inovativnost izdelkov s Simcenter Testing Solutions. Naše rešitve združujejo večfizikalno strojno opremo za zajemanje podatkov s popolnim naborom programske opreme za zajemanje, analitiko in modeliranje, da pokrijejo širok spekter testnih potreb.

   Z uporabo Simcenter sistemskih simulacijskih rešitev lahko ocenite in uravnotežite potencialno nasprotujoče si atribute zmogljivosti od zgodnjih razvojnih faz do končne validacije zmogljivosti in kalibracije krmilnikov. Ti atributi so lahko upravljanje toplote, uporabnost, vozne lastnosti ali učinkovitost porabe goriva.

   Simulacija sistema Simcenter vam omogoča, da:

   • Obravnava kompleksnost pametnih, avtomatiziranih in elektrificiranih izdelkov, ki združujejo mehaniko, elektriko, elektroniko in nadzor
   • Optimizirate zmogljivost sistema že v zgodnji fazi načrtovanja, izboljšajte kakovost izdelka ter zmanjšajte čas in stroške razvoja

   Ključ do izboljšanih zasnov izdelkov je uporaba simulacije na zgodnejši stopnji razvojnega procesa in spodbujanje sodelovanja med strokovnjaki za analizo in oblikovalskimi inženirji. Tekočine in toplotne rešitve Simcenter združujejo več fizike v analizo, da povečajo realističnost simulacije in omogočijo inženirskim ekipam, da zajamejo strokovno znanje strokovnjakov za simulacijo in naredijo izboljšave dizajna bolj dostopne.

   Rešitve Simcenter za navzkrižni portfelj ponujajo inženirjem tehnologije za integracijo njihovih naborov orodij, ki zajemajo MDAO, SPDM (simulacija procesov in upravljanje podatkov), MBSE (sistemsko inženirstvo na osnovi modela), RAMS (zanesljivost, razpoložljivost, vzdržljivost in varnost), ROM (modeliranje z zmanjšanim vrstnim redom) in HPC (visoko zmogljivo računalništvo). Uporaba portfelja Simcenter za ohranjanje integracije s Teamcenter Simulation in zagotavljanje povezav z več orodji za pomoč pri modeliranju kompleksnosti in raziskovanje vseh možnosti za razvoj vrhunskih izdelkov in storitev.

   Rešitve Simcenter Mechanical omogočajo inženirjem, da napovejo delovanje modelov, ki temeljijo na 3D geometriji. Simcenter 3D CAE lahko uvozite geometrijo iz katerega koli CAD modela in pripravite modele analize v poenotenem okolju za široko paleto metod CAE, vključno s končnimi elementi, mejnimi elementi, računalniško dinamiko tekočin in dinamiko več teles.

   Simcenter integrirane vrhunske multidisciplinarne rešitve so prilagodljive za uporabo s strani splošnih analitikov CAE in strokovnjakov za discipline. Poleg tega lahko s povezovanjem 3D simulacije s Simcenterjevimi rešitvami 1D in testiranja dosežete neprimerljivo natančnost.

   Besedila in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.