+386 1 2347-620

   NX CAM

   NX CAM

   Učinkovita rešitev

   Spodbujajte učinkovite proizvodne operacije in dostavite visoko natančne dele z digitalizacijo. 

   Programirajte CNC obdelovalne stroje, krmilite robotske celice, poganjajte 3D tiskalnike in spremljajte kakovost z enim programskim sistemom. Digitalno preoblikujte svoje podjetje za proizvodnjo delov, da povečate produktivnost in dobičkonosnost.

   FUNKCIONALNOSTI

   NX CAM funkcionalnosti

   Industrializirajte aditivno proizvodnjo in ustvarite revolucionarne izdelke z uporabo naše integrirane programske opreme. Oblikujte, simulirajte, pripravite, natisnite in potrdite prototipe ali proizvodne dele na široki paleti opreme za 3D-tiskanje.
   Avtomatizirajte NC programiranje in skrajšajte čas cikla s programsko opremo CAM naslednje generacije. Izdelajte boljše dele z uporabo naprednih zmogljivosti, kot sta inteligentno visokohitrostno rezanje in avtomatizirana strojna obdelava na podlagi funkcij.
   NX ponuja zmogljivo integrirano računalniško podprto načrtovanje (CAD), ki omogoča brezhibno proizvodnjo – od modelov digitalnih delov do končnih izdelkov.
   Potrdite kakovost z digitaliziranim postopkom. Rešitev z zaprto zanko brezhibno povezuje programiranje inšpekcijskih pregledov CMM, izvedbo in analizo izmerjenih podatkov, da izpolni zahtevne zahteve glede kakovosti izdelkov.
   Posodobite strojne operacije z robotiko. Programirajte in simulirajte robote za izvajanje natančnih CNC obdelav in operacij pobiranja in postavitve za razširitev avtomatizacije in izboljšanje produktivnosti v delavnici.
   Avtomatizirajte oblikovanje asociativnih kalupov, vpenjal ter progresivnih in žigosalnih matric z uporabo aplikacij za načrtovanje, ki temeljijo na procesu.

   Besedila in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.