+386 1 2347-620

   NX TRIAL

   TRIAL

   NX PRODUKTI ZA PREIZKUS

   Scan To Part Trial

   Uporabite orodja za obratno inženirstvo, da izkoristite uvožene skenirane podatke 3D v svojem procesu načrtovanja. NX uvozi podatke o poligonskih fasetah neposredno iz skeniranja fizičnih objektov, tako da ni potrebe po preslikavi površin, ustvarjanju trdnih teles ali ročnem ponovnem ustvarjanju geometrije. Napredna tehnologija konvergentnega modeliranja omogoča oblikovalcem tudi združevanje faset, površin in teles v enem modelu brez pretvarjanja podatkov.

   NX CAD

   Core Designer Trial

   Raziščite zmogljivo parametrično trdno modeliranje in zmogljivosti sestavljanja NX CAD. Vadnice in vzorčne datoteke nudijo pregled uporabniškega vmesnika NX in vas vodijo skozi ustvarjanje 2D geometrije, izdelavo 3D dela in razvoj sklopa z več komponentami. Izkusili boste zmožnosti neposrednega modeliranja NX CAD, ki vam omogočajo delo z uvoženimi datotekami s sinhrono tehnologijo.

   Advanced Designer Trial

   Izkusite vrhunske zmogljivosti inženirskega načrtovanja v brezplačnem preizkusu NX Cloud Connected Advanced Designer. Advanced Designer ponuja funkcionalnost Core Designerja z robustnejšimi orodji za načrtovanje pločevine, prostih oblik in konvergentnega modeliranja ter orodji za usmerjanje, oblikovanje in analizo površin. Vključeni so prevajalniki formatov industrijskih standardov CAD, pa tudi možnost izvajanja različnih avtomatiziranih aplikacij.

   NX mold design Trial

   Naučite se, kako orodja za načrtovanje kalupov NX omogočajo racionalizacijo celotnega procesa razvoja kalupov, skrajšanje dobavnih časov in nadzor nad stroški s svojimi navodili po korakih za načrtovanje delov kalupa, postavitev sestava orodja, načrtovanje orodja in validacijo orodja. V tej brezplačni preskusni različici se boste naučili blesteti pri najzahtevnejših načrtih kalupov, hkrati pa se boste držali najboljših praks v industriji.

   NX for Industrial Electric Design Trial

   Odkrijte popolno zbirko funkcij električnega načrtovanja, ki jih potrebuje elektroinženir za dokončanje svojih nalog. Ustvarite normirane sheme IEC, ANSI ali ISO s standardnimi simboli, vključno z lastnimi standardi. Od predlog električnega načrtovanja do finančnega vzvoda za poročanje, vaša elektrotehnika s popolnim inženiringom, ki temelji na objektih, temelji na enem samem objektu z več predstavitvami. Oglejte si, kako lahko procesi inženiring po naročilu in konfiguracija po naročilu zelo izkoristijo inženirske in mehatronske predloge, ki temeljijo na pravilih, ki skupaj omogočajo najhitrejšo možno konfiguracijo in spremembo električne zasnove, ki je danes na trgu.

   Mechanical product design Trial

   Preskus oblikovanja mehanskega izdelka
   V tem preizkusu boste izvedeli, kako NX olajša proces oblikovanja mehanskega izdelka, vključno z ustvarjanjem modelov, struktur za sestavljanje kalupov in procesov simulacije. Zmanjšajte zunanje izvajanje z ustvarjanjem simulacijskih procesov za potrditev vaše zasnove. Pridobite praktične izkušnje pri potrjevanju svojega dizajna, samodejno ustvarite delovna navodila, ki zagotavljajo, da ni kolizij, in še veliko več.

   Besedila in slike so povzeti iz materialov Siemens Industry Software.